در بخشهایی از این کتاب به بررسی مدلهای سرآمد دیپلماسی عمومی دیجیتال در کشورهای مختلف پرداخته شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بخشهایی از این کتاب را که رایزنی فرهنگی کشورمان در اتیوپی ترجمه كرده، آمده است: در هیچ دوره زمانی از تاریخ، دیپلماسی عمومی نقش پررنگ تری در امور جهان و روابط بینالملل مانند آنچه در حال حاضر در حال وقوع است، نداشته است. در نتیجه علاقه زیادی در عرصه جهانی به دیپلماسی عمومی بوجود آمده و مخاطبان علمی و حرفهای قابل توجهی را برای کارهای جدید و مبتکرانه در این زمینه ایجاد کرده است.
در ادامه معرفی این کتاب آمده است: مجموعه دیپلماسی عمومی شامل موارد مختلفی مانند امور تئوریک و عملیاتی بوده و کلیه مفاهیم، سیاست ها و شیوههای دیپلماسی عمومی را در مناطق مختلف جهان هدف را برای پیشبرد تفکر دیپلماسی عمومی و کمک به بهبود شیوه های دیپلماسی عمومی بکار میگیرد.
این کتاب به چگونگی تأثیر دیجیتال سازی بر نهادها و شاغلان حوزه دیپلماسی می پردازد. در کل، نویسنده استدلال میکند که عبارات و مفاهیمی مانند «دیپلماسی عمومی دیجیتال» گمراه کننده است، زیرا آنها این معنی را به ذهن میرسانند که وزارتخانههای امور خارجه یا نهادهای مختلف فرهنگی و هنری در سرتاسر جهان یا دیجیتال هستند یا غیر دیجیتال. در حالی که در واقع دیجیتال سازی باید به صورت مفهومی باشد و فرایندی طولانی مدت است که در آن ارزشها، هنجارها، رویههای کاری و اهداف دیپلماسی عمومی به چالش کشیده و دوباره تعریف میشود.
در بخش دیگری از معرفی این کتاب آمده است: متعاقباً، از طریق بررسی مطالعه موردی دیپلماسیهای عمومی برتر در سرتاسر جهان، این کتاب همچنین استدلال میکند که وزارتخانههای مختلف امور خارجه و نهادهای فعال در این حوزه، در مراحل فرآیند دیجیتال سازی هستند. با استفاده از اصطلاح «دیجیتالی شدن دیپلماسی عمومی» این کتاب یک چارچوب مفهومی جدید برای بررسی تأثیر دیجیتال سازی بر روی دیپلماسی عمومی ارائه میدهد. ایلان مانور مولف کتاب در حال حاضر استاد دانشگاه و محقق دانشگاه آکسفورد در کشور انگلستان بوده و این کتاب را در سال 2019 تألیف كرده است و در اکنون نیز مشغول مطالعه روی کاربرد دیپلماسی دیجیتال در شرایط بحرانی در جوامع است.
انتهای پیام/م