میثم فراهانی، رایزن فرهنگی ایران در تونس با عماد بن عمار، مدیر دانش سرای بورقیبه دیدار و در خصوص تقویت همکاریهای آموزشی تبادل نظر کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این دیدار، فراهانی با اشاره فعالیت های فرهنگی رایزنی فرهنگی در زمینه های مختلف به موضوع آموزش زبان فارسی در تونس اشاره و بیان داشت : با توجه به علاقه مندی دانشجویان تونسی به فراگیری زبان فارسی کلاس های آموزش زبان فارسی در دانشگاه های مختلف از جمله : المنار ، سوسه ، منوبه و کارتاژ و با همکاری روسای دانشگاه های مذکور از سال های گذشته تا کنون برگزار و با استقبال بسیار خوبی نیز روبرو شده است. از سوی دیگر کلاس های مذکور در سه سطح مقدماتی ؛ میانی و پیشرفته نیز در محل رایزنی همواره برقرار بوده است و با بهره مندی از متون آموزشی استاندارد جمع زیادی از علاقه مندان تونسی به فراگیری زبان فارسی مشغول می باشند.
رایزن فرهنگی ج.ا.ایران افزود : با توجه به تفاهم نامه های امضا شده بین دانشگاه های مختلف تونس و دانشگاه الزهراء و آمادگی این دانشگاه مبنی بر برگزاری دوره های مجازی آموزش زبان فارسی و نشست های وبیناری تخصصی با موضوع نقش زبان در توسعه روابط فرهنگی و نیز اشتراکات مختلف زبان فارسی و عربی و فراهم بودن زمینه های همکاری بین دانشگاه مذکور و معهد بورقیبه که وابسته به دانشگاه المنار می باشد ، رایزنی فرهنگی آمادگی دارد نسبت به تقویت ارتباطات دوجانبه اقدامات لازم را به عمل آورد.
فراهانی همچنین با اشاره به شرایط ناشی از انتشار ویروس کرونا و محدودیت های ایجاد شده برای برگزاری دوره های آموزشی حضوری از برگزاری دوره های مجازی آموزش زبان فارسی توسط رایزنی فرهنگی خبر داد و گفت: با توجه به تجربیات ارزنده معهد بورقیبه و تنوع زبان های تدریس شده در معهد مذکور ، رایزنی فرهنگی آمادگی دارد دوره های آموزش زبان فارسی مجازی را نیز در معهد بورقیبه برگزار نماید.
در ادامه این دیدار عماد بن عمار ، زبان فارسی را زبان فرهنگ ، تمدن و دریچه ای به زیبایی های ادبی توصیف و بیان داشت : از تقویت همکاری های آموزشی موسسه بورقیبه با رایزنی فرهنگی و دانشگاه الزهراء استقبال می کنیم و آمادگی داریم برای ترم تحصیلی آینده هماهنگی لازم را برای برگزاری دوره های مجازی آموزش زبان فارسی به انجام رسانیم.
وی تاکید کرد : تجربیات ارزنده دو کشور در زمینه های مختلف آموزشی ظرفیتی ارزشمند بوده که می توان با بهره مندی از تفاهم نامه های امضا شده بین دو کشور در جهت اجرایی سازی بند های مختلف تفاهم نامه ها اقدامات لازم را به عمل آورد و این معهد از هرگونه پیشنهاد برای گسترش همکاری های علمی و آموزشی بین دو کشور استقبال خواهد نمود.
انتهای پیام/م