به همت خانه فرهنگ ایران در بمبئی، بیستوششمین دوره مقدماتی زبان و ادبیات فارسی در بستر فضای مجازی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با توجه به محدودیتهای گسترده ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا، تدریس دروس آموزشی و زبانهای خارجی در همه مؤسسات آموزشی شبه قاره از طریق فضای مجازی انجام میپذیرد.
در این راستا، بیستوششمین دوره آموزش مقدماتی زبان و ادبیات فارسی به همت خانه فرهنگ ایران در بمبئی و با همکاری بنیاد سعدی به صورت مجازی برگزار شد.
محسن آشوری، مسئول خانه فرهنگ ایران در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی، با بیان تاریخچه زبان و ادبیات فارسی در هند اظهار کرد: زبان و ادبیات فارسی به مدت بیش از هشت قرن زبان اداری و رسمی هندوستان بوده است و تمامی مکاتبات تاریخی و کتابهای ارزشمند به این زبان نگاشته شده است و علاوه بر مسلمانان، غیر مسلمانان نیز این زبان را فرا گرفته و از آن برای مکالمات روزانه استفاده میکردند و ادبا و شعرای گرانبهایی از شبه قاره همچون امیر خسرو دهلوی، غالب، اقبال و دیگران به جهان معرفی شدند.
وی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی علمی آموزشی خانه فرهنگ کشورمان در بمبئی، گفت: علاقهمندان باید بدانند که یادگیری در فضای مجازی منوط به تمرین بیش از پیش شما دارد و امید است که در این دوره با کمک استادان و استفاده از کتاب گام اول ضمن فراگیری صامتها و مصوتها بتوانید جملات ساده زبان فارسی و گفتگوهای ساده را فرا گیرید.
سپس، دانشجویان و دوستداران زبان فارسی به بیان انگیزه خود را برای فراگیری این زبان شیرین پرداختند.
انتهای پیام/ص