به مناسبت نخستين سالگرد شهادت سردار سليمانی و ابو مهدی المهندس، «جمعيت معارف» لبنان، وبيناری با عنوان «ويژگیهای ايمانی و جهادی شخصيت دو شهيد بزرگوار حاج قاسم سليمانی و حاج ابو مهدی المهندس» را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،به مناسبت نخستين سالگرد شهادت سردار سليمانی و ابو مهدی المهندس، «جمعيت معارف» با هدف پاسداشت از جانفشانی ها و جهاد آنها در ميادين نبرد، نشستی وبيناری با عنوان «ويژگی های ايمانی و جهادی شخصيت دو شهيد بزرگوار حاج قاسم سليمانی و حاج ابو مهدی المهندس» و با حضور معاونت فرهنگی حزب الله حجت الاسلام و المسلمين اكرم بركات، دكتر عباس خامه يار رايزن فرهنگی كشورمان و محمد مُحیی، سخنگوی رسمی كتائب حزب الله عراق، برگزار نمود.


عباس خامه يار رايزن فرهنگی كشورمان در اين نشست وبيناری با اشاره به اين كه دين اسلام، دين محبت و رحمت، دين علم، معرفت و رستگاری است گفت: ايمان يك ملكه درونی است كه رابطه ميان بنده و خالقش را تقويت می كند، و در مقابل، با پيروان ديگر اديان و مذاهب، دين گذشت است.
وی افزود: حال اگر بخواهيم شخصيت سردار سليمانی را معرفی كنيم، بايد او را از خلال سخنرانی ها، توصيه ها و يادداشت هايش و از همان پنجره ای بنگريم كه خود تلاش می كند از آن زاويه بنگرد، بنگريم. او خود را شاگرد كوچكی از مكتب اهل بيت و ولايت می دانست و در همين مكتب نيز رشد كرد.
رايزن فرهنگی كشورمان در ادامه گفت: هدف ما از موفقيت های نظامی، دفاع از امنيت مردم و صلح و آرامش بوده است و همين گونه است شخصيت سردار سليمانی كه حضورش او در حقيقت برای محافظت از بشريت و اخلاق بوده است. همو بود كه در برابر قدرت های مستكبر ايستاد و همزمان در برابر مصيبت های مردم در كنار آنها می گريست و به كمك آنها می رفت.
خامهيار در پايان گفت: سردار سليمانی پيش از آن متوسل به سلاح شود به گفتگو و مذاكره می پرداخت و مبتكر ديپلماسی سياسی بود. اين صفات اخلاقی و انسانی وی بود كه ستمگران و تكفيری ها را بر آن داشت تا ايشان را مورد هدف خود قرار دهند. زيرا در طول تاريخ، هميشه خير در برابر شر قرار گرفته است.
انتهای پیام/م