حجتالاسلام والمسلمین حاج رامین ایگیدوف در مراسم جشن نیمه شعبان گفت: عدالت با ظهور حضرت مهدی(عج) در جهان فراگیر میشود و هیچ ستمگری در دنیا نخواهد ماند.
به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، همزمان با نیمه شعبان، مراسم جشن میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) با حضور جمعی از مسلمانان، طلاب و روحانیون گرجستان و کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در مدرسه علمیه حضرت رسول اکرم (ص) در منطقه سوغانلوی شهر تفلیس گرجستان برگزار شد.
در این مراسم ابتدا حجتالاسلام والمسلمین حاج رامین ایگیدوف، رییس اداره مسلمانان گرجستان با برشمردن ویژگیهای حکومت حضرت مهدی(ع) با الگوهای معاصر حکومت و دموکراسی گفت: نگرشی که در یک جامعه اسلامی و برخوردار از تعالیم اسلام نسبت به انسان، جهان، زندگی و هستی وجود دارد با دیدگاههای غرب و شرق که مبانی نظری و فلسفی دموکراسی رایج و حاکم در آن سرزمین است، متفاوت است.
حاج رامین ایگیدوف افزود: امروزه جهان اسلام مورد هجوم فرهنگ غرب قرار گرفته است، غرب با تکنولوژی پیشرفته خود بهره گیری از صنعت ماهواره، اینترنت و... و آرمانهای فرهنگی خویش را بر ما تحمیل کرده است و ما اگر برای مواجهه با این شرایط و مقابله با این خطر به خود نیاییم در آینده با آشفتگی فرهنگی فراوانی روبرو خواهیم بود و ملت هویت دینی ولی خود را فراموش خواهد کرد.
رییس اداره مسلمانان گرجستان در ادامه سخنانش، اظهار کرد: عدالت با ظهور حضرت مهدی(عج) در جهان فراگیر میشود و حکومت عدل توسط آن حضرت دایر میگردد و هیچ ستمگری در دنیا نخواهد ماند.
حمید مصطفوی، رایزن فرهنگی کشورمان در سخنانی، به تشریح فلسفه غیبیت صغری و کبری آن حضرت پرداخت و گفت: غیبت آخرین امام معصوم(ع) در روایات پیشبینی شده بود، ولی زمانی که امام حسن عسکری(ع) به شهادت رسید، شیعیان به دلیل پیشینه ۲۵۰ سالهای که از حضور یازده امام معصوم (ع) در جامعه داشتند، به راحتی نمیتوانستند غیبت کامل امام از جامعه را بپذیرند بنابراین، لازم بود قبل از آغاز غیبت کبرا و قطع کامل ارتباط امام با جامعه، برای مدتی، رابطه امام با مردم به واسطه نایبان خاص ادامه داشته باشد، تا مردم به تدریج، آماده پذیرش غیبت کامل امام و مراجعه به فقها به عنوان نایبان عامّ امام زمان (ع) شوند.
وی به اعتقاد به خاستگاه منجی و منجی گرایی در ادیان و مذاهب اشاره کرد و گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته در اکثر متنهای مذهبی و دینی مکاتب و فرقه و اقوام و ملل جهان اعتقاد به ظهور منجی و مصلح جهانی را باور دارند؛ بنابراین آمدن منجی نه تنها ساخته ذهن بشر نیست بلکه امری الهی و موعود همه ادیان الهی است.
مصطفوی تأکید کرد: تفاوت نگاه شیعه نسبت به منجی با سایر ادیان و مکاتب و فرقهها در این است که شیعه معتقد به زنده بودن و حاضر بودن حضرت صاحب زمان(عج) است، اما سایر مکاتب معتقدند منجی در آینده بوجود میآید و به همین دلیل بحث مهدویت یک بحث مهم و بنیادین در بین شیعیان تلقی میشود که باید در همه ابعاد مورد توجه باشد زیرا آینده نگری و تداوم حیات و تکامل شیعه به وجود حضرت مهدی(عج) وابسته است.
در ادامه این مراسم، حسن یوسف زاده، مدیر نمایندگی المصطفی با برشمردن برخی از ویژگیهای مورد نیاز برای میزبانی از امام زمان(عج) گفت: برای میزبانی از حضرت امام زمان(عج) به ﺷﻨﺎﺧﺖ ایشان، ﺭﻭﺣﻴﺎﺕ و ویژگیهای این امام بزرگوار و سیره سایر امامان معصوم (ع ) نیاز داریم.
وی افزود: اگر بخواهیم مفهوم انتظار در مکتب تشیع را در چند جمله بیان کنیم، میتوان گفت انتظار در مکتب تشیع، حالت انسانی است که با پیراستن وجود خویش از بدیها و آراستن آن به خوبیها، در ارتباطی مستمر با امام و حجت زمان خویش، همه همت خود را صرف زمینه سازی ظهور مصلح آخرالزمان میسازد و برای تحقق وعده الهی نسبت به برپایی دولت کریمه اهل بیت(ع) با تمام وجود تلاش میکند.
همچنین، تعدادی از طلاب و روحانیون نیز سخنرانی کوتاه کردند. مولودی خوانی، پخش کلیپ و اعطای جوایز برندگان مسابقه کتاب خوانی در خصوص مهدویت از بخشهای دیگر این جشن بود.
انتهای پیام/ص